Voorwoord

Deze website wil u laten kennismaken met de "Gebrevetteerde Hofleveranciers van België". Een prachtige mozaïek van bedrijven die zich onderscheiden door uiteenlopende kwaliteiten, en waarin Z.M. de Koning graag zijn vertrouwen stelt.

Van grote onderneming tot klein familiebedrijf, van traditioneel-ambachtelijke zaak tot technologisch-innoverende firma, alle "Gebrevetteerde Hofleveranciers van België" dragen dezelfde waarden hoog in het vaandel: passie voor het vak, uitmuntendheid, beroepsethiek, eerlijkheid en uiteraard sterke verbondenheid met ons land.

Wie de titel van "Hofleverancier" te beurt valt en deze eer waardig wil blijven, heeft echter nog meer verplichtingen: een bedrijfscultuur ontwikkelen gericht op het welzijn van de medewerkers, een eerlijk prijsbeleid voeren en ook buiten de muren van het paleis kwaliteit leveren. Elke consument van het Koninkrijk verdient immers hetzelfde respect van een Hofleverancier. 'De klant is koning' luidt het gezegde, en een koning verdient de beste kwaliteit!

Maak hier kennis met onze grote professionals in de meest nobele zin van het woord en ontdek deze schat aan talent.signature-Olivier
Olivier Borgerhoff
Voorzitter van de
Vereniging van de
Gebrevetteerde
Hofleveranciers
van België